Literaire Low Tea

Loading Map....

Datum: 27-05-18
Tijd: 14:00 - 16:30
Locatie: Lloyd Hotel

ONTMOETINGEN MET SCHRIJVERS UIT OOST
Met donuts en darjeeling, met bitterballen en bier.

Gesprekken over schrijven over je stad, over hoe je geloofwaardige types beschrijft en over voetbal. Over muziek en inspiratie, over de actualiteit, over buurtautochtonen en yuppen en over nog veel meer.

Voor de derde keer opent het roemruchte Lloyd Hotel haar deuren voor Schrijvers uit Oost, voor een afwisselende middag met schrijvers die worden geïnterviewd over de achtergronden van hun werk. In een informele setting lezen zij het verhaal voor dat zij speciaal voor de nieuwe bundel Door Oost schreven en waarin het stadsdeel een rol speelt. Hoe kwamen zij op hun keuze uitgerekend daar over te schrijven?

De interviews vinden plaats in de prachtige kamer 28, het voormalige kantoor van de directeur van het Lloyd. Twee aan twee worden de schrijvers geïnterviewd door Maaike Bergstra, Jessica Swinkels en Teuntje Klinkenberg. Tussen de gesprekken door zijn er pauzes om de benen te strekken en het gebouw te bekijken.

Met medewerking van Marijke SchermerHenk SpaanAuke KokJoyce RoodnatMelle Maré Derksen en Erik Rozing.

Toegang: € 8,-
Reserveren kan hier.
Gereserveerde kaartjes kunnen tot 13:30 worden opgehaald en betaald bij de kassa, daarna start de reguliere kaartverkoop.