Korte verhalen gezocht!

Marijn Sikken is schrijver en redacteur. In 2017 verscheen haar debuutroman Probeer om te keren (Cossee), verder publiceerde zij verhalen in diverse tijdschriften. Daarnaast is zij verbonden aan digitaal magazine De Optimist, waar ze zich vrolijk bezighoudt met de redactie en publicatie van korte verhalen en essays. Weer daarnaast is Marijn sinds kort werkzaam als redacteur fictie bij uitgeverij Atlas Contact.

Tijdens Standplaats Linnaeus, een van de programmaonderdelen van Festival Boeken door Oost, leest Marijn niet alleen een deel voor uit haar verhaal voor Door Oost, maar zal ze als redacteur van De Optimist ook ingezonden teksten bespreken van aspirant-schrijvers. Dus: heb jij een kort verhaal liggen en sterk de behoefte aan feedback? Stuur je tekst, niet langer dan 2000 woorden, voor 25 mei naar redactie@deoptimist.net en vermeld daarbij Standplaats Linnaeus. Kom vervolgens op 26 mei om 14:00 naar Standplaats Linnaeus bij Linnaeus Boekhandel voor live feedback en kans op publicatie!

Om de kruisbestuiving lekker compleet te maken is het in 2016 bij Atlas Contact verschenen Handboek voor een Optimistisch leven ook tijdens de Standplaats te koop. Schrijf je (in), haast je!